[...] Źródła białka: ryby, organy ryb, wołowina, cielęcina, ptactwo, dziczyzna, itp., białka z jaj, podroby, białko z węglowodanów (np.: z soczewicy) i orzechów. Źródła tłuszczy: olej kokosowy, oliwa z oliwek, tłuszcz pestek dyni i siemienia, smalec, masło, tłuszcz z mięsa i ryb, żółtka, orzechy. Warzywa i Owoce: warzywa – kapuściane i krzyżowe przede [...]
[...] chorobom i dolegliwościom, łącznie z nowotworami i otyłością. Może prowadzić do zachwiania bilansu pokarmowego. Jako źródło kwasów tłuszczwoych nasyconych: masło naturalne, olej kokosowy, smalec, olej palmowy, masło kakaowe KWASY TŁUSZCZOWE JEDNONIENASYCONE Tłuszcze te są zazwyczaj płynne w temperaturze pokojowej, ale mogą krzepnąć po [...]
[...] 11.08.2015 Warzywa: ogorek, cukinia, pomidor, rukola, fasolka szparagowa, ziemniaki, papryka Napoje: 2,0L Wody Suple: Omega3, kwas foliowy, chelat magnezu+B6, olej z wiesiołka, witamina E, Kelp, drożdże z bratkiem Trening: Kettelbell Dzis bedzie obrzydliwie i od serca %-) Znow cos nie tak na zoladku i totalny brak apetytu. I tak [...]
[...] ludzi, więc zrezygnowałam. Wybiorę sobie jakiś dzień w tygodniu i sobie pobiegam, bo podczas weekendów chyba z nich zrezygnuje. 1. owsiane, Tran, whey. Trening* 2. owsiane, olej z wiesiołka, 1x białko jaj, tuna. 3. makaron razowy, warzywa różne, białka jajx3. 4. j/w. 5. tuna, makaron razowy, warzywa różne. 6. j/w 7. whey, warzywa zielone, olej [...]
[...] Wtorek 31.03.2015 DNT Micha: Płyny: woda, woda z cytryną, mięta, kawa Warzywa: ogórki kiszone, kapusta kiszona, mix sałat z rukolą, pomidor, brukselka + tran, wit. E, olej z wiesiołka, asparaginian Strasznie mnie ciągnie do tłuszczy... Wszędzie wrzuciłabym masło, majonez albo więcej jajek. Chodziła też za mną chałwa - ale nie ze względu na [...]
[...] spędziłam w podróży. DIETA (120/30/150BTW): +płyny: woda, czarna kawa +warzywa: kapusta kiszona, fasolka szparagowa +suplementy: tran, l-karnityna, CLA, witaminy Trec, olej z wiesiołka Zamiast płatków owsianych w ostatnim posiłku była zupa jarzynowa robiona przez mamę (w składzie ziemniaki, marchew i warzywa zielone). [...]